Poemestiu 2012: Navata i Figueres


El recordarem com l'estiu que ens crema. Perquè els incendis arrasen la nostra pell natural (escorça i matoll) i es guanyen víctimes de tota mena (físiques i espirituals). Perquè l'economia ens té carbonitzats i la pell no ens arriba a la camisa quan pensem en la propera tardor i en el consegüent hivern, quan tantes coses moren. Perquè el foc és una de les imatges més antigues de la fabulació humana, des que el descobrí a l'albada dels temps, amb una barreja d'horror i fascinació.

I enmig de tanta cremor, uns quants i unes quantes marxem cap a la soferta terra de l'Empordà a organitzar un festival de poesia itinerant que arriba a la seva segona edició, Poemestiu 2012. Alguns dels noms que hi participen us sonaran i potser us animin a venir, però penseu que entre els noms desconeguts hi ha gent de molta vàlua que val la pena descobrir, i així quan sonin més podreu dir que vosaltres ja els coneixíeu...

Aquest cap de setmana ens trobareu a Navata (divendres 27 de juliol, 21h, al Bar del Sindicat) i a Figueres (dissabte 28, 19h, escales de la Parròquia de Sant Pere), amb els següents amants de la poesia:

Navata: Daniel Ruiz-Trillo, Júlia Costa, Teresa Bosch, Sònia Serrabao, Raimon Gil Sora, Daniel Ferrer, Carme Pagés, Sílvia Casamort, Quim Martínez, Quim Ponsa i J. Miquel Pascual.
Figueres: Daniel Ruiz-Trillo, David Casadellà, Júlia Costa, Sílvia Casamort, Quim Martínez, Sònia Serrabao, Raimon Gil Sora, Teresa Bosch, Montserrat Oriol, Quim Ponsa, Daniel Ferrer.

També m'hi podeu comptar en ambdós esdeveniments; hi presentaré Poesia per a carnívors. Us deixo amb un enllaç on podeu obtenir més informació sobre els actes i els participants: http://poemestiu.wordpress.com/

Comentaris

 1. Hola David!
  El teu bloc ha estat proposat per a la nova secció bloc/blog per al foment de la lectura per a nens, joves i grans del bloc Antaviana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Roser, ets molt amable! Gràcies també pel premi Liebster!

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada