Versos.cat a la Papa


Dissabte 19 de març, 19.30 hores
Carrer Tapioles, 12, baix - Barcelona

Des de Versos.cat seguim difonent la poesia per aquests mons de Déu, tan variada i engrescadora com us pot fer pensar el llistat d'autors que hi estem adscrits. Us recordo que a la pàgina web del grup en trobareu una bona mostra, així com articles i crítiques.

Aquest cop els amics de la Papa del Poble Sec (l'associació de Performers, Artistes i Poetes Associats) ens han cedit el seu escenari per presentar la nostra proposta i per fer-nos sentir, dins l'ampli ventall d'iniciatives que cada mes presenten, totes elles adscrites a una gran varitetat de disciplines artístiques.

Si no m'erro, serà el tercer recital en què participi amb els amics de Versos.cat, una experiència que quan acaba sempre et deixa amb ganes de més. El vincle que s'estableix amb els companys i companyes, així com la catarsi personal que significa prendre un micròfon i deixar veure per un moment les entranyes del pensament, són vivències prou potents perquè valgui la pena. I també esdevé la demostració que la poesia és una part més del viure, lligada a la carn i les vísceres de l'existència. Fora la sacralització emulsionadora, el vitrinisme corsecador!

Comentaris