Poètiques de Tardor


El grup de poetes sabadellencs Papers de Versàlia organitza les primeres jornades Poètiques de Tardor, el proper dissabte 31 d'octubre i diumenge 1 de novembre. Es tracta d'una trobada amb quatre poetes de prestigi, per comentar amb ells alguns dels seus poemes. Dissabte tindrà lloc la trobada amb els creadors, comptant amb Màrius Sampere i Montserrat Abelló. Pel que fa a la llengua castellana, hi seran Chantal Maillard i Concha García.

L'endemà diumenge, els actors Jordi Boixaderas i Rosa Renom faran una lectura dramatitzada de les obres dels poetes esmentats. L'acte es realitzarà a l'auditori de la Biblioteca Vapor Badia, a les 12 h.

És evident que em fa molta il·lusió poder assistir a la meva ciutat a un acte on hi convidin dos poetes de la talla de Sampere i Abelló. Per evitar problemes amb l'aforament -la jornada de treball es realitza a la Casa Taulé- cal que us poseu en contacte amb Papers de Versàlia si hi voleu assistir. Ho podeu fer a través del correu electrònic: info@papersdeversalia.com. I si voleu més informació, podeu consultar el seu web. En darrer cas, sempre podeu comentar-m'ho directament a mi i us posaria en contacte directe amb algun dels seus integrants.

Comentaris