Desvetlla de mots és feina obscura


Si els blogs han revolucionat l'escenificació del món literari amb una plataforma lliure de capelletes i oficialismes a l'hora de publicar i llegir qualsevol opinió o text, l'autoedició s'està convertint en un mitjà abaratidor dels costos que posa a l'abast de tothom la possibilitat de convertir les nostres paraules en paper imprès.

En el mateix moment que em van declarar guanyador del Salvador Estrem i Fa de Falset, ja sabia que d'alguna o altra manera m'hauria d'espavilar per editar pel meu compte el plec de versos, si és que volia desvetllar-los completament, com resava el seu títol.

Així que, després d'estudiar moltes possibilitats, he acabat provant sort amb Lulu, una empresa internàutica que ofereix la publicació electrònica i en paper a preus força assequibles i sense cap inversió prèvia. Molts altres ho han fet abans que jo, i gràcies al seu exemple he acabat editant-hi Desvetlla de mots és feina obscura, el meu primer poemari en paper, que rebré en cinc o sis dies a casa.

Si voleu aconseguir el meu llibre, podeu entrar a la botiga particular d'Edicions del llunÀtic i seleccionar una edició electrònica o l'habitual en paper, de tapa tova i encolada, a un preu força assequible. La pàgina us anirà guiant en el procés de compra, de pagament i d'enviament.

Comentaris

  1. Molt bé! veig que al final em vas fer cas! enhorabona, ja ens diràs com van les vendes :)

    SORT!

    ResponElimina
  2. lulu està bé, jo també tinc publicats els meus relats allà, sort amb les vendes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada