Història d'un embaràsAquest còmic és una petita delicia, a la vegada que una proposta insòlita en el món de les vinyetes. No coneixia Capucine, la dibuixant francesa que, en petites historietes, ens explica a Cuerpo de sueños (quin títol més poètic) les 38 setmanes més il·lusionants de la seva vida. Com si fos una mena de diari personal, l’autora recull totes les situacions sorprenents, divertides i alguna vegada inquietants en què es veu involucrada al llarg del seu embaràs. Des de les il·lusions i les pors del començament fins els dolors del part, totes elles estan reflectides amb un sentit de l’humor peculiar i refrescant, alhora que demostra la seva sensibilitat per compondre algunes vinyetes que condensen moltes emocions, malgrat que no arriba a extendre’s més enllà de les tres pàgines cadascuna d'elles. Una simplificació que afecta a les histories més fluixes que potser haguessin demanat més extensió.

Pel que he comprovat, fa poc que Capucine es dedica al món del còmic professional. Té un altre àlbum, posterior a Cuerpo de sueños, però tampoc és que la xarxa en digui res més. Si en voleu saber alguna cosa més, podeu passar-vos per la web de la seva editorial, Le Cycliste.

Comentaris

  1. I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

    http://www.juicyfruiter.blogspot.com

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada