La revista ATENEADes de fa mesos col·laboro amb la gent de la revista literària Atenea, "Revista d'escriptura, lectura i altres activitats pertorbadores". L'amor per l'art és la frase que resumeix tots els nostres esforços, doncs de moment no en veiem ni un ral, només el suficient per pagar la següent edició. Malgrat tot, és una satisfacció cada vegada que tens entre les mans el plec de papers mullats amb la tinta de les teves paraules.

El proper octubre sortirà el número 12 amb un dossier dedicat a la poesia que he coordinat jo mateix. Atenció, doncs, a qui li pugui interessar: els oblidats de la literatura catalana, els Intocables, Pedro Salinas o l'editor Josep Pedreira són alguns dels noms que s'hi passegen. I per a qui li costi una mica més això dels versos pot servir-li d'orientació per descobrir alguns autors interessants.

Però que tant de renom no us espanti: l'esperit que sempre ha guiat Atenea és el de l'amenitat divulgativa, l'entretenir i aconsellar i debatre sense paraules greus. I amb força sentit de l'humor. Literatura però també cinema, còmic o música conformen el còctel atenenc.

De moment a les llibreries hi podeu trobar el número 11 amb un dossier dedicat a les "Malalties de transmissió literària" i entrevistes a Gabriel Jackson, Pedro Zarraluki, Juan Manuel de Prada, Alfred Bosch o Emili Rosales.

La podeu trobar a diferents llibreries de Barcelona (Fnac, La Central) així com a Sabadell (Gombau, Kronos).

Comentaris